Email:
office@tracking.bg

Управление на автопарк. Какво означава и какви са ползите?

Управление на автопарк включва всички фирмени моторни превозни средства, като например автомобили, бусове, камиони, самолети, хеликоптери, кораби, микробуси и камиони, както и железопътни вагони.

Управление на автопарка, може да включва набор от функции, като например финансиране на превозното средство, поддръжка на автомобила, Транспортна телематика – проследяване и диагностика, Възможност за управление, насочване и комуникация с водача, управление на скоростта, възможност за следене на гориво и управление на здравето и безопасността. Управление на автопарк е функция, която позволява на компаниите, които разчитат на транспорт в бизнеса да отстраняват или намаляват рисковете, свързани с инвестициите в транспортни средства, подобряване на ефективността, производителността и намаляване на общите транспортни разходи и разходите за персонала, предоставяне на 100% съответствие с правителственото законодателство (задължение за грижа) и много други.

Тези функции могат да бъдат изпълнявани от всеки вътрешен отдел на фирмата или да бъдат поддържани от фирмата изпълнител на услугата.

Минимизирайте разходите си.
Планирайте по-добре бизнеса си.
Бъдете по-рентабилни.
Обадете се за безплатна консултация.

Приложение

 
Социални мрежи