Sales:
+359 879 823 660
Email:
office@tracking.bg
Address: 8, Ivan Drasov Str.
Varna 9000, Bulgaria

Политика за поверителност

Настоящата Декларация за поверителност се отнася до услугите, предоставяни от фирма „ТРАКИНГ БЪЛГАРИЯ“ ООД и използването на уебсайта www.tracking.bg, както и всички притежавани от фирмата уебсайтове, домейни, приложения и продукти. Като регистриран оператор на лични данни пред Комисията за защита на личните данни (КЗЛД), наша основна цел е да гарантираме защита на доброволно предоставената от Вас информация чрез практики, които надвишават минималните законови изисквания.

Информацията, която събираме:
Лична информация, събирана и обработвана при използване на услугата е имена/ф.л/ю.л, данни по л.к или актуално състояние, телефон, мейл. Обработването е необходимо за изпълнение на задължения по договор, по който физическото лице/фирмата, за което се отнасят данните, е страна, както и за действия, предхождащи сключването на договор. Необходимостта от събирането на лична информация се налага и от факта, че при определени обстоятелства органите на държавните власти имат законово основание да изискват лична информация за идентификация.
Лична информация, предоставена от Вас при използването на нашия уебсайт и абониране за услуги – имена, дата на раждане, електронна поща. Примери за тези услуги са e-mail кампании или мероприятия. Предоставянето на тези данни е доброволно, но част от нашите услуги не са достъпни, ако не предоставите тази информация.
Обобщени данни. Тези данни се генерират от системата ни, докато следи трафика на интернет страницата. Тази информация не Ви идентифицира и не е свързана по никакъв начин с личната информация, която може да сте предоставили.
Споделяне на информация с трети лица:
Лични данни се предоставят на трети лица само след получаване на писмено съгласие от лицето, за което се отнасят данните.
Без съгласие на лицето лични данни могат да бъдат предоставени на трети лица в случаите, когато сме задължени да предоставим информацията на държавни власти, които имат законово основание да изискат тази информация.
Обобщените данни не се споделят с трети страни, каквито са рекламодатели и бизнес партньори.
За какво се използва предоставената лична информация:
Ние събираме информация, която ни помага да Ви предложим възможно най-добра и персонализирана услуга, както и информация, за която сме нормативно задължени, съгласно българското законодателство. Вашата лична информация може да бъде съхранявана и обработвана за следните цели:

Закупуване на продукт или услуга от сайт или офис на компанията.
За да Ви предоставим услугата „мониторинг и управление на автопарк“, при сключването на договор за мониторинг.
За да обработим транзакциите, които можете да направите във връзка със закупуване на продукти или услуги на компанията.
В случаите, в които сме задължени да предоставим информация на държавни институции.
За да Ви предложим информацията, отговаряща най-точно на Вас и Вашите интереси.
За извършването на маркетингови кампании, промоции и пазарни изследвания.
Бисквитки:
Възможно е уеб сайтът, онлайн услугите, интерактивните приложения, електронните съобщения и рекламите на ТРАКИНГ БЪЛГАРИЯ ООД да използват кукита и други технологии като пиксел тагове. Тези технологии ни помагат да разберем по-добре поведението на потребителите, да разберем кои части от нашия уеб сайт са посещавали те и да улесним и измерим ефективността на рекламите и търсенията в интернет. Информацията, събрана от кукита и други технологии, считаме за нелична информация. Независимо от това, тъй като местните закони считат адресите на интернет протоколите (IP) или други подобни идентификатори за лична информация, ние също считаме тези идентификатори за лична информация. По подобен начин, когато неличната информация е комбинирана с лична информация, за целите на настоящата Политика за защита на личните данни ние третираме комбинираната информация за лична.
Ако искате да забраните кукитата, попитайте доставчика си, за да разберете как да направите това. Моля имайте предвид, че няма да можете да ползвате определени функции на уеб сайта на Модул ЕООД, след като забраните кукитата.
Както повечето уеб сайтове, и ние автоматично събираме определена информация и я съхраняваме в регистрационни файлове. Тази информация включва адреси на интернет протоколи (IP), вида и езика на браузъра, доставчика на интернет (ISP), страниците с препратки и изходните страници, операционната система, клеймото с дата/час, както и кликстрийм данни.
Използваме тази информация, за да разберем и анализираме тенденциите, за да администрираме сайта, да научим повече за поведението на потребителите на сайта, както и за да съберем демографска информация за потребителската си база като цяло. ТРАКИНГ БЪЛГАРИЯ ООД може да използва тези данни в маркетинговите и рекламните си услуги.

Срок на съхранение на лични данни:
Срокът за съхранение на предоставена лична информация е 4 години и 6 месеца, което се обосновава от чл.82, ал.4 от ЗАНН и чл.80 и 81 от НК във връзка с чл.189 ЗДвП. След изтичане на този срок информацията автоматично се изтрива.

Право на достъп до информацията:
Всеки клиент има право по всяко време на обработването да поиска информация за събираните и обработвани лични данни, както и да заяви блокиране или унищожаване (изтриване) на събрани за него лични данни. Изтриването на лични данни може да бъде извършено чрез попълване на формуляр. Ако изтриването противоречи на законови или договорни задължения за съхранение или други уредени в закона причини, вместо изтриване ще се извърши само блокиране на данните, като на Клиента се изпраща мотивиран отказ. За повече информация може да се свържете с нас на office@tracking.bg

Приложение

 
Социални мрежи